Onze parkings

    Onze parkings
     

Wist u dat in sommige stedelijke regio’s het aantal wagens dat rondrijdt op zoek naar een parkeerplaats 30% van het verkeer veroorzaakt?

 

De parkings van Interparking zijn goed voor 418 511 parkeerplaatsen doorheen Europa. Dus u kunt zeker zijn dat we voortdurend onze bijdrage leveren om de verkeersproblemen in Europa’s drukke steden aan te pakken.

    Parkings om de mobiliteit te verbeteren

Intermodal

Bij het bouwen van onze parkings werken we nauw samen met de lokale gemeenschap om het erfgoed te beschermen en het historisch karakter van steden zoals Parijs, Amsterdam, Brussel, Rome en Berlijn in ere te houden. 

Een essentieel deel van onze belofte om stedelijke verkeersproblemen te verlichten, is ervoor zorgen dat automobilisten vlotte toegang hebben tot het openbaar vervoer. Veel van onze parkings liggen op strategische locaties, dichtbij belangrijke treinstations en luchthavens.

In Duitsland werken onze Contipark parkings nauw samen met de spoorwegmaatschappij Deutsche Bahn om hoogstaande en veilige parkings aan te bieden dichtbij treinstations.

Interparking in België, Frankijk en Contipark bieden ook Pcards aan, een systeem dat u toelaat de parkings in en uit te rijden zonder langs de betaalautomaat te passeren. Alle kosten worden aan het einde van de maand via uw kredietkaart vereffend met één simpele factuur.

    Milieubewuste parkings

Door betere parkeermogelijkheden te voorzien dichtbij treinstations en luchthavens, helpen we onze klanten mee hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

In sommige parkings voorzien wij laadpunten voor elektrische wagens, en we hopen in de toekomst nog meer te investeren in groene certificaten voor onze parkings.