Interparking producten en diensten

Bij het ontwerpen en het ontwikkelen van onze parkings werd rekening gehouden met uw behoeften als chauffeur, van basisveiligheid tot nieuwe groene initiatieven voor bestuurders van elektrische of hybride wagens.

Lees verder om te ontdekken hoe de producten en diensten van Interparking het parkeercomfort van automobilisten en motoristen verhogen doorheen Europa.

  • Flexibele betaalmethoden bij Interparking

Of u nu bezienswaardigheden in Parijs bezoekt of aan het shoppen bent in Brussel, onze parkeergarages bieden veilige en propere parking aan voor eenmalig of af en toe parkeren.

Bent u echter één van onze regelmatige klanten, dan hebben wij voor u de Pcard+ ontworpen voor een meer flexibele betaaloplossing.

Met de Pcard+ kunt u Interparking en Contipark garages in- en uitrijden zonder te betalen. Alle kosten worden één maal per maand verrekend via een factuur of via uw kredietkaart.

Interparking producten en diensten willen ook bedrijven en handelaars helpen om hun klanten beter te bedienen. Parking vouchers voor Interparking parkeergarages laten handelaars toe om hun klanten of bezoekers gratis parking of parking met korting aan te bieden.

  • Andere producten en diensten van Interparking

De producten en diensten die Interparking aanbiedt, verschillen per land. We bieden onze klanten echter topkwaliteit in parkings aan, waar ze ook zijn.

U mag altijd een propere en veilige parking verwachten met 24u op 24u bemande beveiliging. Sommige van onze parkings voorzien ook laadpunten voor elektrische wagens, en we investeren sterk in eco-vriendelijke producten en diensten voor de toekomst.

Bezoek de pagina van Interparking in uw land (Contipark voor Duitsland en Oostenrijk) om te weten van welke producten en diensten u kunt genieten in uw buurt.