Interparking

Toegang tot de stad nu binnen handbereik

Gemakkelijk toegang krijgen en genieten van preferentiële tarieven in meer dan 70 parkeergarages. Met slechts een paar klikken bespaart u tijd en geniet u van een snelle en efficiënte parkeerervaring die gekoppeld is aan uw nummerplaat.

Zeg vaarwel
tegen parkeerproblemen

Maak van parkeren een makkie met onze intuïtieve en gebruiksvriendelijke parkeerapp. De pcard app is gratis en u betaalt alleen op basis van wat u daadwerkelijk gebruikt.

Geen tickets of kaarten, kom binnen en betaal met je app

Verspil geen tijd aan automatische kassa's. Bovendien houdt de applicatie u op de hoogte van uw verbruik om verrassingen te voorkomen.

De slagboom gaat
open met nummerplaat-herkenning

Je gebruikt gewoon onze app om de slagboom te laten openen wanneer je nadert. Kies nummerplaat-herkenning of QR-code toegang en je bent klaar.

Geniet van de
beste tarieven

Net als zijn grote zus, de Pcard, is deze app gemaakt om je een voordelig en persoonlijk tarief te bieden. Bovendien kun je via de app een heleboel kortingen krijgen op je volgende parkeerplaats.

Een voorstel van
interparking

Interparking is een van de belangrijkste parkeerspelers in Europa. Het bedrijf werd meer dan 60 jaar geleden opgericht en biedt meer dan 1.000 locaties in 9 Europese landen. Dit vertegenwoordigt 415.000 parkeerplaatsen en meer dan 2.500 oplaadpunten voor elektrische voertuigen.

Milieu

Interparking is sinds 2015 een CO2-neutraal bedrijf. We investeren voortdurend in milieuvriendelijke initiatieven.

Gebruiksgemak

Een warm onthaal waar menselijke interactie primeert. Assistentie ter plaatse en op afstand voor al onze klanten.

Strategische positionering van onze parkings

Onze parkings bevinden zich in het hart van steden.

Download de Pcard App

Download
de Pcard App

Follow us on

© 2023 Interparking. All rights reserved