Interparking

Toegang tot de stad nu binnen handbereik

Gemakkelijk toegang krijgen en genieten van preferentiële tarieven in meer dan 70 parkeergarages. Met slechts een paar klikken bespaart u tijd en geniet u van een snelle en efficiënte parkeerervaring die gekoppeld is aan uw nummerplaat.

Zeg vaarwel
tegen parkeerproblemen

Maak van parkeren een makkie met onze intuïtieve en gebruiksvriendelijke parkeerapp. De Pcard app is gratis en u betaalt alleen op basis van wat u daadwerkelijk gebruikt.

Geen tickets of kaarten, kom binnen en betaal met uw app

Verspil geen tijd aan automatische kassa's. Bovendien houdt de applicatie u op de hoogte van uw verbruik om verrassingen te voorkomen.

De slagboom gaat
open met nummerplaat-herkenning

U gebruikt gewoon onze app om de slagboom te laten openen wanneer u nadert. Kies nummerplaat-herkenning of QR-code toegang en u bent klaar.

Vind alles
wat u nodig hebt

Een locatie vinden met een laadstation of de dichtstbijzijnde parkeerplaats bij uw bestemming, de Pcard app maakt het u gemakkelijk.

Beheer uw
account

Bekijk uw transactiegeschiedenis. Werk uw betaalmethode bij, wijzig uw kenteken en beheer extra diensten.

Geniet van de
beste tarieven

Net als de Pcard is deze app gemaakt om u een voorkeurstarief aan te bieden. Door de app te gebruiken, kunt u tot 30% korting krijgen op de parkeertarieven en krijgt u een voorkeurstarief voor nachtparkeren.

Over
Interparking

Interparking is één van de belangrijkste parkeerspelers in Europa. Het bedrijf werd meer dan 60 jaar geleden opgericht en biedt ondertussen meer dan 1.010 locaties aan in 9 Europese landen. Dit vertegenwoordigt 432.445 parkeerplaatsen en meer dan 2.500 laadpunten voor elektrische voertuigen.

Milieu

Interparking is sinds 2015 een CO2-neutraal bedrijf. We investeren voortdurend in milieuvriendelijke initiatieven.

Gebruiksgemak

Een warm onthaal waar menselijke interactie primeert. Assistentie ter plaatse en op afstand voor al onze klanten.

Strategische positionering van onze parkings

Onze parkings bevinden zich in het hart van steden.

Download de Pcard app

Download
de Pcard app

Follow us on

© 2023 Interparking. All rights reserved