Terug naar het nieuwsoverzicht

WSC 50 jaar

19/11/2018

Tot 3 november viert het Woluwe Shopping Center zijn 50e verjaardag. Bij die gelegenheid stelt het winkelcentrum in de Brusselse rand talrijke activiteiten voor. Daaronder recreatieve acties voor het hele gezin, met talrijke prijzen, waaronder een auto, een tentoonstelling van de creaties van 5 jonge ontwerpers die ieder de kledingtrends van een van de voorbije 5 decennia opnieuw tot leven brengen, en een fotoretrospectieve rond de geschiedenis van Woluwe Shopping doorheen de evolutie van mode en lifestyle.

In het Woluwe Shopping Center kunt u elke vrijdag ter gelegenheid van de Happy Fridays gratis parkeren tussen 17u en 20u.

Het Woluwe Shopping Center rees 50 jaar geleden uit de grond en huisvest vandaag meer dan 130 prestigieuze winkels in uiteenlopende domeinen als mode, horeca, binneninrichting of hightechapparaten.

Waar parkeren?
Interparking biedt bijna 2.000 parkeerplaatsen aan in het Woluwe Shopping Center, waarvan er 42 zijn voorbehouden aan personen met beperkte mobiliteit. Ook vindt u er onze laadpalen voor elektrische of hybride auto’s, evenals een carwashdienst.

‘s Avonds, tussen 19u00 en 9u00, geniet u een forfait van 2 euro voor de hele avond.