Terug naar het nieuwsoverzicht

Interparking helpt de aantrekkelijkheid van de Louizaflessenhals te verhogen

04/09/2013

Aantrekkelijkheid Louizaflessenhals verhoogt aanzienlijk

De Louizaflessenhals, tussen het Louizaplein en het Stefaniaplein, ondergaat een grondige metamorfose om het comfort en de veiligheid van kooplustigen te verhogen.

Interparking nam enthousiast deel aan het constructief overleg met alle betrokken overheden en belangengroepen met betrekking tot de verkeersmaatregelen om de uitstraling en de aantrekkelijkheid van de Louizaflessenhals te verhogen.

Deze maatregelen zijn onder andere: het grondig reinigen van de voetpaden, het plaatsen van plantenbakken, het vernieuwen van vuilnisbakken, het aanpassen van de signalisatie en het verbieden van laden en lossen op het voetpad. Leveren zal vanaf 2 september alleen nog mogelijk zijn op de rijweg en dit 7 dagen op 7, tussen 10 en 14 uur. De politie zal gerichte controles uitvoeren op de naleving van de nieuwe verkeerssituatie in de flessenhals.

Om automobilisten tegemoet te komen, zal Interparking de handelaars voordelige abonnementen aanbieden en het parkingaanbod bekend maken bij de klanten.

Goede samenwerking

Voor Interparking is het belangrijk dat de bezoekers van ‘le Goulet Louise’ weten dat er voldoende parkeeraanbod is in de nabije omgeving (meer dan 3.000  plaatsen).  Om dit te onderstrepen organiseert Interparking een speciale actie ‘3 maand betalen – 3 maand gratis’ in haar Parkings 2 Portes – Toison d’or – Poelaert.  Daarnaast krijgen parkeerders de mogelijkheid om in september op zaterdagnamiddag het eerste uur gratis te parkeren in Parking Toison d’or.