Terug naar het nieuwsoverzicht

Een nieuwe zuil in testfase voor uw Pcard+

11/01/2019

 

De parking Guldenvlies in Brussel biedt u alvast een voorproefje van de toekomstige toegangsmogelijkheden voor trouwe Interparking klanten. U zult nieuwe generatie Pcard+ zuilen vinden aan de ingang van de parking. Voortaan genieten onze Pcard+ klanten van hun eigen Pcard+ zuil. U hoeft enkel uw kaart op de toegewijde zuil te badgen, met een specifiek design dat u niet kunt missen. Deze bevindt zich voor de traditionele terminal.

De zuilen, die momenteel worden getest in de parking Guldenvlies in Brussel, zijn bedoeld om al onze parkings in het buitenland uit te rusten en zijn al in gebruik in sommige parkings van de groep. Op de langetermijn zullen deze zuilen de toegang tot de parkings makkelijker maken, dankzij nieuwe toegepaste technologieën, zoals nummerplaatherkenning. Het systeem identificeert u en de toegangsslagboom wordt automatisch geopend.

Benieuwd naar deze nieuwe technologie? Profiteer ervan: de parking Guldenvlies biedt een voordelige prijs van 0,50 euro voor 15 minuten, met een maximum van 10 euro per dag.

Ontdek alle andere voordelen van uw Pcard+ op onze website www.pcard.be