Terug naar het nieuwsoverzicht

Onze nieuwe parking « La Cité du Vin » in Bordeaux heeft officieel zijn deuren geopend voor het publiek.

30/06/2017

Onze nieuwe parking « La Cité du Vin » heeft officieel zijn deuren geopend voor het publiek. De parking beschikt over 405 plaatsen waarvan 9 gereserveerd voor MIVA, 5 oplaadpunten voor elektrische voertuigen (waaronder 1 voor MIVA), en 13 plaatsen voor motorfietsen waaronder 4 voorzien zijn met oplaadpunten. De maximale hoogte is beperkt tot 1,95m.

Parking La Cité du Vin, beschikt ook over een groot fietslokaal van 75 plaatsen waarvan 4 verstrekt met één oplaadpunt. Dit lokaal is volledig afgesloten, maar blijft altijd toegankelijk mits een toegangsbadge.

Ontworpen volgens een strak design, zonder draagzuilen en gebouwd voor een optimaal comfort, is de parking La Cité du Vin uitgerust met gevels van metalen gaas en telt in totaal zes verdiepingen. Onder de BMA (Bordeaux Métropole Aménagement) ontwikkelingsprogramma en onder leiding van de welbekende architect Michelin, is de parking volledig geïntegreerd in het stedelijk project Basins à Flots gelegen bij de Cité du Vin, de Halle Gastronomique en de toekomstige hotels en kantoorgebouwen.

Van links naar rechts: François Rivière, Marc Grasset, Vincent Legendre, Roland Cracco, Alain Juppé, Nathalie Delattre, Pascal Gerasimo.