Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuwe parkings herkennen uw nummerplaat

06/11/2019

Acht extra parkings voegen zich bij de familie van onze parkeergarages die zijn uitgerust met de technologie voor nummerplaatherkenning: de parkings Station in Brugge, Kouter in Gent, Meir in Antwerpen, Rogier en Grote Markt in Brussel, evenals de parkings Cité en Saint-Georges in Luik en Beffroi in Namen .

Deze systemen waren al operationeel in 6 parkings in België: Passage 44SchildknaapGulden Vlies en Albertina-Square in Brussel; Centraalin Antwerpen; ‘t Zand in Brugge.

Hoe werkt nummerplaatherkenning?

De terminal aan de inrit is uitgerust met een camera die uw voertuig herkent en onmiddellijk de slagboom laat opengaan bij het in- en uitrijden van de parking. Scannen van uw Pcard+ is niet meer nodig. Uw parkeerduur wordt onmiddellijk op uw account geboekt. Hoe koppelt u uw nummerplaat aan uw Pcard+?

Hou uw Pcard+ bij de hand, bezoek onze website https://parkingmadeeasy.be/ en volg de procedure: in enkele klikken koppelt u uw nummerplaat aan uw Pcard+. De activering gebeurt meteen.

De lijst van de parkings uitgerust met nummerplaatherkenning wordt regelmatig geüpdatet op onze website https://parkingmadeeasy.be/