Terug naar het nieuwsoverzicht

50% korting in P1 VIP met de Pcard+

01/03/2018
2018 luidt een nieuwe fase in het aanbod van topdiensten bij Interparking in. De gloednieuwe P1 VIP-parking van Brussels Airport heeft de reizigers immers een ongeziene ervaring te bieden. Een zakenreis, een citytrip met z’n tweetjes of een transcontinentale vlucht in het verschiet tijdens de komende weken? Reserveer uw plaats op de P1 VIP-parking van Brussels Airport en geniet van 50% korting op het basistarief bij betaling aan het onthaal als u de parking verlaat.

De nieuwe P1 VIP-parking ging begin van het jaar open en is een nieuwe topper voor veeleisende automobilisten op zoek naar exclusieve diensten. Voorts dient u niet langer zelf een vrije parkeerplaats te zoeken: onze medewerkers doen dat graag voor u. Een bewakingssysteem met videocamera’s waarborgt de veiligheid in de parking en zorgt voor een optimaal beheer van de vrije plaatsen. Tot slot kreeg de P1 VIP-parking een voor Interparking nog ongezien design, dat is gericht op een maximale natuurlijke lichtinval.

De P1 VIP-parking bevindt zich vlakbij de vertrekterminal en blijft de ideale oplossing voor reizigers voor wie vooral gemoedsrust en een gepersonaliseerde service van tel zijn. 

Gaat u binnenkort op reis? Ga naar onze website en reserveer nu uw plaats op de P1 VIP-parking. Ontdek ons complete parkingaanbod op Brussels Airport, vergelijk de voorgestelde oplossingen en kies wat het best past voor uw volgende reis.

(Aanbieding geldig voor elke reservatie met vertrekdatum tot 30 april voor de opening van de P1 VIP)