Terug naar het nieuwsoverzicht

Een verblijf in Frankrijk? Vergeet uw Pcard niet!

10/01/2019

  

U plant een verblijf in Frankrijk? Vergeet uw Pcard+ niet. Interparking heeft in Frankrijk immers een aanbod van een vijftigtal parkings die zijn aangesloten op het Pcard+-netwerk. Concreet betekent dit dat deze kostbare kaart u recht geeft op voorkeurtarieven met een korting tot 50% op de basisprijs. Profiteer er dus van!

Waar geniet u de beste tarieven?

Met uw Pcard+ krijgt u de volgende kortingen:

  • -50% op de parkings van Albi, Antibes, Bourges, Castres, Menton
  • -30% op de parkings van Bordeaux, Nice, Nîmes, Paris, Salon de Provence, Tours
  • -10% op de parkings van Cannes en Fontainebleau.

Bij het plannen van uw verblijf in Frankrijk kunt u op www.pcard.fr al checken welke parking in de buurt van uw bestemming ligt en welke voordelen de houders van een Pcard+ er genieten.

Nîmes: samenwerking met de handelaars

Met haar befaamde Arènes, haar Maison Carrée, haar Castellum Aquae en de overblijfselen van de Romeinse omwalling heeft Nîmes voor bezoekers talrijke troeven in petto. De rijkdom van haar historische erfgoed en de talrijke initiatieven maken Nîmes tot een dynamische stad, waar cultuur en groene ruimte een ereplaats krijgen. In het stadscentrum zijn de Halles de Nîmes een niet te missen ontmoetingsplaats van de inwoners van Nîmes: een honderdtal handelaars bieden er het jaar rond hun producten aan.

Let op het Pcard-logo op de kraampjes van deze handelaars. In samenwerking met Interparking crediteren ze uw Pcard met een bedrag dat in verhouding staat tot uw aankopen en dat geldig is voor onze twee parkings in de stad.

Scan uw Pcard+

Als u uw Pcard+ in Frankrijk gebruikt, moet u de chip niet aanbieden, maar uw kaart in de daartoe voorziene lezer steken van de terminals aan de slagbomen om de parking in en uit te rijden.

Bekijk hier de lijst van al onze parkings in Frankrijk.