Terug naar het nieuwsoverzicht

Interparking ondersteunt Samusocial in haar strijd tegen uitsluiting en overhandigt de sleutels van een interventievoertuig.

10/11/2015


Interparking ondersteunt Samusocial in haar strijd tegen uitsluiting en overhandigt de sleutels van een interventievoertuig. Sinds vele jaren, wendt Samusocial zich tot de private sector en de particulieren om middelen te verschaffen in de strijd tegen uitsluiting en hulp te bieden aan de daklozen in onze steden. Het is in deze context dat op maandag 9 november, Patrick Minnaert, Operations Manager Belgium van Interparking, de sleutels overhandigde van een bedrijfsvoertuig aan Laurence Bourguignon, Directeur, in de aanwezigheid van Christophe Thielens, Communicatieverantwoordelijke van Samusocial. 

Als maatschappelijk en sociaal verantwoord bedrijf, is Interparking actief betrokken bij deze maatschappelijke sponsoring en wil zijn samenwerking met Samusocial versterken om tegemoet te komen aan de behoeften van de uitgeslotenen van Brussel, elke dag meer zichtbaar voor de deuren van onze kantoren en op de hoeken van onze straten. 

Dank zij dit extra voertuig zal het interventievermogen van de mobiele Psycho-medisch-sociale teams van Samusocial toenemen en hun aanwezigheid elke avond op het terrein versterken.