Terug naar het nieuwsoverzicht

Interparking biedt 50% korting aan op 3 en 7 januari 2017 in 3 parkings van de bovenstad

02/01/2017

Sinds de heropening van alle rijvakken op de Louiza-rotonde, verloopt het verkeer opnieuw vlot op de Waterloolaan zowel voor het binnen- als het buitenrijden van de nabijgelegen parkings. Om deze terugkeer naar de normale situatie te vieren en ter gelegenheid van de wintersolden, biedt Interparking een korting van 50% aan in de parkings 2 Portes, Entre-2-Portes en Gulden Vlies.

De koopjesjacht is officieel geopend! Er gaat niets boven het comfort van een parkeerplaats in de buurt van je favoriete winkels wanneer je met je armen volgeladen met koopjes terug komt. Op dinsdag 3 en op zaterdag 7 januari, bieden de 3 parkeergarages die in het hart liggen van bekende winkelstraten zoals de Gulden Vlieslaan, de Gulden Vlies galerij, de Waterloolaan, de Elsenesteenweg en de Louizalaan, 50% korting aan. Het doel van deze actie is tweeledig: de handelaars steunen tijdens deze belangrijke drukke winkelperiode en ook het einde vieren van de verkeersopstoppingen na de heropening van alle rijvakken op het Louizaplein.

Om van deze korting te genieten volstaat het om gewoon de parking binnen te rijden, de korting wordt bij de betaling automatisch verrekend. Veel winkelplezier!