Terug naar het nieuwsoverzicht

Mis niets van de winterkoopjes!

10/01/2019

Tot 31 januari kunt u in uw lievelingsshops en winkelcentra rondsnuisteren op zoek naar de beste koopjes. Begin de koopjesperiode goed met de beste parkeertarieven  voor uw auto. Op onze website www.interparking.be vindt u nu reeds de parkings in de buurt van uw favoriete handelszaken en kunt u uw parkeerplaats vooraf reserveren. Vergeet uw Pcard+ niet en geniet nog betere prijzen.

Wij selecteerden voor u enkele musts voor een geslaagde shopping.

 1. Brussel 

  Wie op koopjesjacht gaat, moet zeker ook eens afzakken naar de hoofdstad. De grote winkelketens zijn overal op en rond de grote winkelassen aanwezig: de Nieuwstraat, de Naamse Poort en zelfs Woluwe Shopping. Voor luxemerken moet u eerder richting Louizalaan of Guldenvlieslaan. En in de Dansaertwijk en de aanpalende straatjes in het stadscentrum hebben supertrendy boetieks van ontwerpers een plekje gevonden tussen de traditionele Brusselse merknamen. 

  Waar parkeren?

  De parkings Deux Portes , Entre 2 Portes en Guldenvlies liggen op een steenworp van de Naamse Poort en de Guldenvlieslaan. Voor de chique winkels op de Louizalaan is  Stefania-Louiza beter gelegen.

   Woluwe Shopping telt bijna 2.000 parkeerplaatsen.
  Gaat u naar City 2 en de Nieuwstraat, kies dan voor de parkings City 2 of Kruidtuin, Sint-Jan

  In het hartje van de hoofdstad en de Dansaertwijk hebt u de parkings Schildknaap Munt , Grote Markt en De Brouckère

  > Weetjes 

  Op donderdag, vrijdag en zaterdag parkeert u na 17u gratis in het Woluwe Shopping.

  Profiteer van het voordeeltarief van 0,70 euro voor 15 minuten in de meeste van onze parkings in Brussel. In parking Gulden Vlies betaalt u nog minder: 0,50 euro voor 15 minuten, met een maximum van 10 euro per dag.

   

 2. Antwerpen

  Kleren, schoenen, accessoires, designbrillen, … Antwerpen is sinds de komst van de ‘Antwerp Six’ in de jaren ‘80 een van de belangrijkste centra in de Belgische modewereld.  Of u avant-gardistisch bent, een fan van prêt-à-porter of meer gewonnen voor de merken van het grote publiek, in Antwerpen vindt u altijd uw gading. Ook de inrichting van sommige panden en de vintagewinkels zijn zeker een omwegje waard! De Meir blijft een must voor de grote merken, unieke hebbedingetjes treft u eerder aan in de minder drukbezochte straatjes. 

  Waar parkeren?

  De parkings Meir , Oudaen , Lombardia , Stadsschouwburg , Horta en Hopland tellen samen bijna 2.000 parkeerplaatsen in de onmiddellijke omgeving van de populairste winkelstraten van de metropool.

  > Weetjes 

  Profiteer van ons voordeeltarief van 0,70 euro voor 15 minuten, met een maximum van 20 euro per dag. Met uw Pcard+ parkeert u al voor 0,49 euro per 15 minuten of 14 euro per dag.  

   

 3. Gent

  Gent blijft de place to be voor die hard-shoppers. In de grootste winkel-wandelzone van het land vindt u zowel designwinkels als de traditionele ketens.

  Waar parkeren?

  Pour le centre-ville, privilégiez les parking Center et Kouter

  En périphérie, rendez-vous parking Gent Zuid, à l’entrée de la ville.

  > Weetjes 

  Profiteer van ons voordeeltarief van 0,50 euro voor 15 minuten, met een maximum van 16 euro per dag. In parking Center betaalt u met uw Pcard+ slechts 0,35 euro per 15 minuten, of 11,20 euro per dag. 

   

 4. Aalst

  Parking Hopmarkt telt 317 plaatsen. De ideale uitvalsbasis voor een dagje shoppen aan de oevers van de Dender. Maak van de gelegenheid gebruik om het Belfort en de Borse van Amsterdam te bewonderen.

  > Weetjes 

  Als houder van een abonnement en chauffeur van een hybride auto geniet u 20% korting.

   

 5. Namen

  Met meer dan 1.000 handelszaken, winkels en restaurants profileert Namen zich graag als een winkelgalerij in openlucht. Parkeren in de Waalse hoofdstad doet u het best op een van de 250 plaatsen van parking Beffroi aan de voet van de Citadelle, vlak bij de Place de l’Ange.

   

 6. Brugge

  Het Venetië van het Noorden heeft veel meer in petto dan zijn reien. Naast de authentieke adresjes en historische winkels vindt u er ook galerieën van ontwerpers. De etalages met kant of de chocoladewinkels zijn zeker een bezoekje waard.

  Waar parkeren?

  Ons advies: de parkings ‘t Zand Zilverpand of Katelijne

   

 7. Liège

  Sinds enkele jaren hijst Luik zich in het hart van shoppingliefhebbers tot op hetzelfde niveau als de andere grote Belgische steden. Van Place Saint Lambert tot de Rue du Pot d’Or, van de voetgangerszone van de Rue de la Casquette tot het Belle-Île – zonder het immense winkelcentrum Médiacité te vergeten – heeft de Vurige Stede alle troeven in handen voor wie op zoek is naar de beste winterkoopjes

  Waar parkeren?

  Parking Cité telt 364 parkeerplaatsen, parking Saint Georges 205 parkeerplaatsen.