Terug naar het nieuwsoverzicht

Partnerschap tussen Interparking en Autogids : Terugblik op de Test Drive Days

22/10/2023

Van 18 tot 21 oktober 2023 veranderde onze parkeerplaats bij het Woluwe Shopping Centre in een arena voor autoliefhebbers, waar bezoekers de kans kregen om de nieuwste elektrische modellen uit te proberen. Ford, Hyundai, Kia, Maxus, Mg, Nissan en Skoda presenteerden allemaal hun meest innovatieve modellen, waardoor de deelnemers de gelegenheid kregen om hun comfort en prestaties te vergelijken.

Meer dan alleen proefritten

Naast testritten waren er verschillende stands waar bezoekers op een speelse manier hun kennis over elektrische auto's konden testen. Spellen en interactieve activiteiten maakten leren leuk en informatief. Autofanaten kregen ook de kans om te debatteren met de journalisten van Le Moniteur de l'Automobile, wat resulteerde in een dynamische dialoog over de toekomst van de auto-industrie.

Verplichte inschrijving, maar gratis toegang

Deze Test Drive Days waren toegankelijk voor iedereen, maar voorafgaande registratie werd aanbevolen om een vlotte en gepersonaliseerde ervaring te waarborgen.

Bekijk hieronder de video met beelden van het evenement, gehouden in een parkeerplaats die speciaal voor de gelegenheid was omgetoverd: