Terug naar het nieuwsoverzicht

eat ! BRUSSELS

04/09/2018
Op 6, 7, 8 en 9 september e.k. slaat het festival eat ! BRUSSELS, drink ! BORDEAUX zijn tenten opnieuw op in het park van Brussel. Vier dagen lang kunnen de bezoekers er de creaties van een twintigtal Brusselse chefs proeven. Bij deze gastronomische gerechten voor de unieke prijs van 9 euro schenken een vijftigtal wijnbouwers en –handelaars uit de Bordeauxstreek uiteenlopende wijnen, die de eenvoud, verscheidenheid, kwaliteit en betaalbaarheid van de bordeauxwijnen illustreren.

Als afspiegeling van de diversiteit van het Brusselse culinaire aanbod zal het Internationale Dorp bijzondere aandacht besteden aan 11 steden, provincies en regio’s die partner zijn van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Vergast uzelf op een culinaire ronde van de wereld zonder de hoofdstad te verlaten.

Nieuw dit jaar: een kaasbar en een dessertentoonbank voor nog meer smaakplezier.

Enkele niet te missen hoogtepunten: in de Lokettenzaal van het BIP zullen 4 MasterClasses worden gehouden. Een uitgelezen kans om alles te leren over een familie van de bordeauxwijnen.

Waar parkeren?

Onze parkings Wet en Albertina liggen in de onmiddellijke buurt van het festival. Ze zijn alle dagen 24u/24 open tegen het voordeeltarief van 5 uur voor de hele avond vanaf 19 uur, dankzij uw Pcard.