Terug naar het nieuwsoverzicht

Antwerpen : Parking Vesting en carwash

22/11/2022

In het hartje van de diamantwijk, verwelkomt de nieuwe Parking Vesting u in het centrum van Antwerpen. Deze parking is ideaal gelegen voor zowel toeristen die niet kunnen wachten om de hoofdstad van Vlaanderen te ontdekken als Antwerpenaren die zich eventjes willen ontspannen. Hij biedt een waaier aan kwaliteitsvolle diensten voor iedereen die zijn auto zorgeloos wil parkeren.

Wandel door de straten van de stad naar het Paleis op de Meir om zijn 18e-eeuwse architectuur te bewonderen, en maak een omweg langs de winkels op de Meir om te shoppen op slechts 10 minuten wandelafstand van de parking. Zet uw weg verder richting de prachtige Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, als u een liefhebber bent van gotische monumenten, of bezoek het Rubenshuis, als u meer van schilderijen houdt. Een paar stappen verder vindt u de Grote Markt van Antwerpen, nog een plek die u zeker gezien moet hebben in de eerste stad van Vlaanderen.

Geniet van lokale lekkernijen, zoals de overheerlijke koffiekoeken, terwijl de batterijen van uw wagen opladen via een van de 22 oplaadpunten. Parking Vesting beschikt over 213 parkeerplaatsen, waaronder 11 plaatsen voor personen met beperkte mobiliteit. Hij is ook voor iedereen toegankelijk dankzij de twee liften die u tot aan de uitgang brengen.

Naast de traditionele diensten kan u gebruikmaken van een ‘valet’-dienst om uw wagen naar een private zone te laten brengen. U kan ook genieten van een manuele carwash dienst : binnen- en buitenkant van uw wagen worden schoongemaakt.

Tref uw wagen zo goed als nieuw aan om huiswaarts te keren of laat hem een nachtje staan tegen een verlaagde prijs van slechts € 6 met de Pcard+.

Gaat u vaak naar Antwerpen? U kan een abonnement nemen tegen een erg aantrekkelijke prijs.  Klik hier voor meer informatie over Parking vesting.