Terug naar het nieuwsoverzicht

Uw nummerplaat opent de slagboom

03/10/2019

U nadert de ingang van uw gebruikelijke parking en de slagboom gaat automatisch open, zonder dat u iets hoeft te doen. Dat kan nu dankzij onze camera’s die zijn uitgerust met technologie voor nummerplaatherkenning. De ingangsterminal identificeert uw voertuig en opent onmiddellijk de slagboom. Scannen van uw Pcard+ is niet meer nodig. Bij het verlaten van de parking gebeurt net hetzelfde: u nadert de slagboom en die gaat vanzelf open, dankzij de identificatie van uw nummerplaat. Uw parkeerduur wordt rechtstreeks op uw Pcard+ rekening geboekt. Voordeel: parkeren verloopt veel vlotter.

Dit systeem is al operationeel in 6 parkings in België: Passage 44SchildknaapGulden Vlies en Albertina-Square in Brussel; Centraal in Antwerpen; ‘t Zand in Brugge.

Hoe koppelt u uw nummerplaat aan uw Pcard+?

Om de slagbomen in een van deze zes vermelde parkings automatisch te laten opengaan, moet u vooraf uw nummerplaat koppelen aan uw Pcard+. Hoe gaat u te werk? Heel eenvoudig. Bezoek onze website https://parkingmadeeasy.be/ en volg de procedure: vermeld het nummer van uw Pcard+, evenals de 4 laatste tekens van het serienummer op de achterkant van uw kaart. U krijgt dan toegang tot uw gegevens en kunt uw nummerplaat toevoegen, wissen of wijzigen. Zodra een nummerplaat aan uw Pcard+ is gekoppeld, wordt de nummerplaatherkenning onmiddellijk geactiveerd.

Let wel op: voor het moment kunt u slechts één Pcard+ koppelen per nummerplaat en slechts één plaat per kaart. Als u verscheidene kaarten aan dezelfde nummerplaat wil koppelen, neem dan contact op met onze klantendienst.

Hou uw Pcard+ ook altijd goed bij. Als zich uitzonderlijk een technisch probleem voordoet, heeft u daarmee altijd toegang tot onze parkings. U heeft ze ook nodig om buiten de openingsuren uw wagen op te pikken via de voetgangersingang.