Terug naar het nieuwsoverzicht

Win kostbare tijd dankzij nummerplaatherkenning

10/03/2020

Plannen voor een vakantie of zakenreis? In Brussels Airport hebben wij u meer dan 12.000 parkeerplaatsen te bieden. Een reis van korte of van lange duur, een uiterst beveiligde parking, VIP-diensten of het voordeligste tarief: u heeft de keuze uit uiteenlopende parkings, die elk inspelen op specifieke behoeften.

Als u vlotter toegang wilt krijgen tot de parking P1 en P2, denk er dan aan om uw nummerplaat te koppelen aan uw Pcard+ op onze website https://parkingmadeeasy.be/. Zo wint u voor en na uw reis kostbare tijd.

Hoe werkt het?

  1. U koppelt uw nummerplaat aan uw Pcard+ op https://parkingmadeeasy.be/. Aan een kaart kunt u één nummerplaat koppelen.
  2. Wanneer u zich op de dag van uw vertrek aan de ingang van de parking aanmeldt, gaat de slagboom automatisch open dankzij een slimme camera die uw nummerplaat herkent. Een kaartje of ticket scannen aan de terminal is niet meer nodig.
  3. Bij uw terugkeer in Brussel haalt u uw auto op en gaat de slagboom weer automatisch open bij het buitenrijden. Uw Pcard+ scannen hoeft niet meer!
  4. Uw parkeertijd zal automatisch worden geboekt op uw volgende factuur.

U wenst nog sneller toegang tot onze parkings (39 compatibele parkings nu)?
Koppel uw nummerplaat aan uw Pcard+ op onze website https://parkingmadeeasy.be/