Elektrisch laden

Interparking rust zijn parkeergarages uit met elektrische laadpalen. U rijdt met een herlaadbare elektrische of hybride auto?

Elektrisch laden


Interparking rust zijn parkeergarages uit met elektrische laadpalen. U rijdt met een herlaadbare elektrische of hybride auto? Door regelmatig uw accu op te laden, trekt u voluit de kaart van de mobiliteit. Ook al kennen deze wagens voorlopig een bescheiden succes, de vraag blijft groeien: in de voorbije twee jaar verdrievoudigde het aantal laadsessies aan specifieke laadpalen in België!

Bij Interparking hebben wij begrepen dat de parkeertijd van uw auto kan worden benut om de accu te herladen. Daarom plaatsen wij laadpalen in onze parkings. Vandaag zijn in onze Belgische parkeergarages al meer dan 700 laadpunten beschikbaar.

Ontdek onze betaalbare tarieven en eenvoudige procedure om uw elektrische voertuig op te laden in onze parkings

Geniet van een gemakkelijke en kostenefficiënte laadervaring!
Klik hier om gedetailleerde informatie over de tarieven en het oplaadproces te bekijken. 


Waar bevinden zich parkings met laadpalen?

Neem een kijkje op deze pagina. In de beschrijving van elke parking leest u of er eigen laadpalen aanwezig zijn. In onze parkings zijn de plaatsen voor herlaadbare elektrische en hybride wagens duidelijk afgebakend, met hun eigen kleurcode.

In de toekomst zal Interparking zijn netwerk van laadpalen blijven uitbreiden. Om optimaal op de vraag in te spelen, analyseren wij de Big Data-statistieken over laadbeurten aan publieke laadpalen. Zo identificeren wij de steden met de hoogste concentratie aan elektrische voertuigen.