Terug naar het nieuwsoverzicht

Aanbod van € 15 parking + € 15 shopping met de “Pcard+ Brussels”

22/06/2021

De Stad Brussel en Interparking lanceren een gezamenlijke actie ter ondersteuning van de winkels in de stad Brussel. 

De multimodale parkeerkaart "Pcard+ Brussels", die in juni 2020 werd gelanceerd, biedt tal van voordelen in de 23 Interparking-parkings van de hoofdstad. Bij het begin van de zomer krijgt elke nieuwe abonnee een parkeer krediet van 15 euro en een cadeaubon van 15 euro, te besteden in Brusselse zaken die deelnemen aan de Bxl-Cadeaubon actie. Bovendien geeft dit aanbod recht op een 30% korting op het parking ticket. Bestaande kaarthouders profiteren ook van deze actie en Interparking zal rechtstreeks met hen contact opnemen.

Pcard+ Brussel: contactloze toegang en betaling

In deze maand juni hangt er een sfeer van herwonnen vrijheid over ons land en Brussel in het bijzonder. Beetje bij beetje maken de afbouw maatregelen van de winkels en de horeca mogelijk. Samen met de stad Brussel biedt de stad Brussel via de vzw "Entreprendre" een leuk geschenk aan: een extra krediet van 15 euro op de "Pcard+ Brussels" en een waardebon van 15 euro te gebruiken in de winkels die deelnemen aan de BXL-Cadeaubon actie.

Dit is een kans om weer te gaan winkelen en wandelen in de stad, met de zekerheid een parkeerplaats in de buurt tegen een gereduceerde prijs te vinden. De "Pcard+ Brussels" (brussels.pcard.be), gratis op aanvraag verdeeld door Interparking aan iedereen met een postcode in het Brussels Gewest, is een kaart met een chip en een magneetstrip. Die kaart moet je laten zien bij het in- en uitrijden van parkeergarages. 

 "Via dit partnerschap met de "Pcard+ Brussels" wil de stad Brussel de Brusselse bedrijven steunen door de bereikbaarheid met alle vervoermiddelen te bevorderen en door 15 euro te geven voor aankopen in winkels die deelnemen aan het BXL-Cadeaubon aanbod.

Deze regeling versterkt de aantrekkelijkheid van de winkelgebieden door een concurrentievoordeel te bieden ten opzichte van andere bestemmingen. Ik nodig de Brusselaars uit om onze kwaliteitswinkels te komen ontdekken en te genieten van een unieke ervaring", vertelt Fabian Maingain, schepen van Economische Zaken van de stad Brussel.

Met deze kaart geniet de gebruiker automatisch van de beste tarieven in de deelnemende parkings en hoeft niet langs de kassa te gaan. De kaart geeft de gebruiker ook recht op de eerste 30 minuten gratis in de P1, P2 en P3 parkings van Brussels Airport.

Voortaan is het in de meeste parkings in België niet meer nodig uw kaart te tonen of een ticket te nemen aan de ingang of uitgang: u komt binnen en buiten zonder contact. De duur van uw parkeertijd wordt onmiddellijk op uw rekening geregistreerd dankzij de koppeling van uw Pcard+ ID aan uw nummerplaat.

Deze oplossing biedt een drievoudig voordeel: contactloos betalen, kostbare tijd besparen en flink besparen.

Aanbieding afhankelijk van beschikbaarheid. Info en voorwaarden : brussels.pcard.be