Terug naar het nieuwsoverzicht

Driedaagse Brugge - De Panne

07/03/2019

Nieuw op de wielerkalender van dit jaar: « De Driedaagse De Panne » is opgenomen in het World Tour circuit van de meest prestigieuze wedstrijden van het seizoen. Deze 43e editie wordt voor de gelegenheid herdoopt tot de « Driedaagse Brugge – De Panne », ook al duurt de wedstrijd nu slechts één dag. U heeft al begrepen dat het startschot zal worden gegeven in het centrum van Brugge, op 27 maart voor de heren en op 28 maart voor de dames.

Voordat de wielrenners het echt tegen elkaar opnemen op Vlaanderens wegen, zullen ze twee geneutraliseerde ronden afleggen in het Venetië van het Noorden. Dat biedt de supporters de gelegenheid om hun favorieten van nabij te bewonderen. De steden Brugge en De Panne organiseren daarnaast talrijke activiteiten om gezinnen te lokken naar dit grote volksfeest dat de aanzet vormt tot de « Vlaamse veertiendaagse ».

Wie wordt dit jaar de opvolger van Elia Viviani bij de mannen en van Jolien D’Hoore bij de vrouwen?

Wielerfanaat? Kom op 27 en 28 maart naar Brugge voor de eerste grote Vlaamse wielerwedstrijd van de kalender. Surf naar www.interparking.be om een parkeerplaats te vinden voor uw auto of… fiets. Wij stellen immers heel wat beveiligde parkeerplaatsen voor uw tweewieler voor.