Terug naar het nieuwsoverzicht

50% korting in de parkings van het Interparking netwerk

28/05/2020

Pcard+: contactloze toegang en betaling

De Pcard+ (www.pcard.be), gratis aangeboden door Interparking, wordt aan de in- en uitrit van de parkings gelezen dankzij de ingebouwde RFID technologie.

Dankzij deze kaart, geniet de gebruiker automatisch van de scherpste prijzen in de deelnemende parkings en hoeft hij niet meer aan te schuiven aan de kassa. De kaart biedt eveneens 30 minuten gratis parkeren in de parkings P1, P2 en P3 te Brussels Airport.

Voortaan, hoeft u in de meeste parkings van België de kaart zelfs niet meer te tonen of een ticket te nemen aan de inrit. U rijdt binnen en vertrekt zonder enig contact. De duur van uw parkeersessie wordt onmiddellijk geregistreerd via uw Pcard+ die gekoppeld is aan uw nummerplaat.

 

Versoepeling van de maatregelen: -50% korting in de meeste parkings

De Pcard+ biedt het hele jaar door kortingen op de parkeertarieven. Voortaan, wordt een uitzonderlijke korting aangeboden van 50% op elke parkeertransactie in alle Interparkings van België tot en met 31 augustus 2020, met als uitzondering: parking Ixelles Shopping, Ninia en Oudaen. Op Brussels Airport: enkel geldig in P1, P2, P3 en Fast Zones.

Wenst u ook te genieten van deze voordelen? Het kan niet makkelijker:

Vraag uw gratis Pcard aan op de website: www.pcard.be en koppel deze aan een betaalmiddel. Zodra u de kaart heeft ontvangen, hoeft u deze alleen nog maar te badgen aan de in- en uitrit van de parking of te koppelen aan uw nummerplaat via de volgende link: www.parkingmadeeasy.be