Terug naar het nieuwsoverzicht

Goedkoper parkeren op Brussels Airport

18/04/2013

Een vergelijkende studie van de Nederlandse reiswebsite vliegveldinfo.nl komt tot de conclusie dat parkeren in België, en meer specifiek op Brussels Airport, het duurst is. De studie neemt echter niet het hele parkeeraanbod op Brussels Airport in rekening en gaat voorbij aan de bestaande goedkope formules die aangeboden worden.

Met de Discount Parking heeft Interparking een zeer voordelig product in huis, dat tot de top 3 van de meest voordelige parkings behoort in de geciteerde lijst van luchthavenparkings. Voor 3 dagen parkeren is de Discount Parking de derde goedkoopste parking (€ 27), en voor één week parkeren zelfs de – gedeelde – tweede goedkoopste parking (€ 39)!

Indien enkel de belangrijkste luchthavens – Eindhoven, Amsterdam Schiphol, Dortmund, Düsseldorf, Köln/Bonn en Charleroi – worden vergeleken, behoren de tarieven op Brussels Airport steeds tot de twee goedkoopste tarieven, zowel op de luchthaven met de Holiday Parking P3, als net buiten de luchthaven met de Discount Parking.

Vind hier meer informatie over de Discount Parking en goedkoop parkeren op Brussels Airport.