Terug naar het nieuwsoverzicht

COVID-19 : Onze parkings blijven toegankelijk

30/03/2020

Onze parkings blijven, gedurende de volledige duur van de lockdown-maatregelen, toegankelijk en verbonden met onze control room. Indien nodig, kunt u via de belknop onze control room bereiken. Onze control room is 24/7 bereikbaar voor onze klanten.

Ondanks de ongekende uitdagingen waar we voor staan, betuigen we onze steun voor de medewerkers uit de zorgsector, die de klok rond werken om levens te redden. Interparking stelt bijvoorbeeld gratis abonnementen ter beschikking van de politie en het verplegend personeel van de ziekenhuizen waar we actief zijn.

Bovendien wordt de parking Albertina-Square nu door Stad Brussel in samenwerking met vzw “Opération Thermos” gebruikt om warme maaltijden uit de delen aan de meest kwetsbare leden van onze maatschappij. Daarnaast coördineren we de distributie van beschermingsmaskers die worden aangeboden door Taiping, de Chinese partner van onze aandeelhouder Ageas. Deze worden verdeeld in de zwaarst getroffen regio’s, waaronder Bergamo, Madrid en Barcelona.

Dichterbij ons, in Brussel, stellen we parking City 2 ter beschikking van het Kliniek Sint-Jan om indien nodig patiënten te ontvangen en te dispatchen.

Ongeacht de parking die u bezoekt, raden wij u aan om uw parkeersessie te betalen met een bankkaart of Pcard+ en ons indien nodig te contacteren via de intercoms.

Neem goed zorg voor uzelf en uw dierbaren.

Beperk uw verplaatsingen tot het strikt noodzakelijke.