Terug naar het nieuwsoverzicht

Italië: Inhuldiging van de nieuwe parking van het Sant'Elia Ziekenhuis in Caltanissetta

08/08/2020

Op 7 augustus 2020 heeft Interparking Italia de parkeerplaats naast het ziekenhuis Sant'Elia in Caltanissetta in gebruik genomen in aanwezigheid van het regionale raadslid voor gezondheid, Dr. Ruggero Razza, de directeur-generaal van de SPA van Caltanissetta, Dr. Alessandro Caltagirone, de burgemeester van de stad Caltanissetta, aartsbisschop Roberto Gambino, en de directeur-generaal van Interparking Italia, Davide Fornasiero.

De parkeergarage, gebouwd op drie niveaus en met een totale capaciteit van 300 plaatsen, is uitgerust met een verhoogde loopbrug die rechtstreeks naar de ingang van Nosocomio nisseno leidt. Interparking Italia profiteert van een solide ervaring in het beheer van ziekenhuisparkeerplaatsen in Italië via de parkeergarages voor de "Agostino Gemelli" in Rome en de "Paus Johannes XXIII" in Bergamo.

Interparking is reeds aanwezig in Caltanissetta via haar dochteronderneming S.I.S. srl, en is tevens de beheerder van de parkeergarage op straat en de parkeergarage in via Medaglie d'oro.