Terug naar het nieuwsoverzicht

Uitbreiding van Parking P3

07/03/2019

Brussels Airport kent een forse groei. In 2018 bereikte de nationale luchthaven een nieuw absoluut record en rondde ze voor het eerst de kaap van 25 miljoen reizigers. De uitbaters willen het daar niet bij houden en werken momenteel aan een strategisch ontwikkelingsplan voor 2040.

Interparking is een belangrijke speler in de groei van de luchthaven, met al meer dan 12.000 parkeerplaatsen ter plekke.  Om de nieuwe reizigersstroom op te vangen, gaan wij heel binnenkort van start met de uitbreiding van parking P3, waar er 2.100 parkeerplaatsen bijkomen. Zo zullen wij aan de vraag kunnen tegemoetkomen met hoogwaardige oplossingen die zijn afgestemd op de duur van uw verblijf en op uw budget.

De werken zullen vlak voor de paasvakantie beginnen en zouden eind 2020 moeten voltooid zijn.

Uw koffers zijn gepakt? Surf naar onze website om de formule te kiezen die het best bij u past, en om online uw parkeerplaats te reserveren. Van de goedkoopste plaatsen van P Discount en de veilige optie van P Lock tot de premium luxediensten van P1 VIP, wij hebben beslist de oplossing die voldoet aan al uw verwachtingen.