Terug naar het nieuwsoverzicht

Parkeergarage Damsterdiep beste van Nederland!

08/03/2015

Detailhandel Nederland heeft dit jaar wederom haar Nationale Parkeertest uitgevoerd. Hieruit blijkt dat onze parkeergarage Damsterdiep in Groningen, net als in 2010 onze parkeergarage in Hoofddorp, als beste uit de test is gekomen. Interparking is als beheerder van deze parkeergarage, zeer verheugd en vereerd met deze prijs. Hiermee mag de Damsterdiepgarage een jaar lang  zich de beste parkeergarage van Nederland noemen. 

Op vrijwel elk onderdeel scoort de Damsterdiepgarage goed tot zeer goed. Het realiseren van milieu- en klantvriendelijke parkeervoorzieningen heeft Interparking hoog in het vaandel staan. De gemeente Groningen heeft  geïnvesteerd in het realiseren van een kwalitatief hoogwaardige garage en Interparking draagt zorg voor een klantgerichte dienstverlening. 

Onlangs heeft Interparking de Europese aanbesteding in Groningen gewonnen voor het beheer van de gemeentelijke parkeergarages, waar de Damsterdiepgarage deel van uitmaakt. Hiermee behouden wij het beheer dat we sinds de opening van de parkeergarage (2011) verzorgen onder onze hoede. 

De resultaten van het onderzoek dat Detailhandel Nederland uitvoerde naar parkeren zijn te bekijken via: http://nationaleparkeertest2015.detailhandel.nl/#beste-parkeergarage

Damsterdiep Entree

Kunstwerk Damsterdiep