Terug naar het nieuwsoverzicht

Laadpalen

14/02/2020

250 laadpalen in onze parkings, een nieuw record: te ontdekken aan het stuur van de Jaguar I-PACE!

Elektrische en hybride wagens hebben de wind in de zeilen. Dat kan niet gezegd worden van het netwerk van laadpalen… Hoewel de inzet van laadpalen op onze Belgische wegen nog maar net is begonnen, is het proces van elektrificatie van onze infrastructuren al lang aan de gang bij Interparking. We hebben net de kaap van 250 laadpalen in onze parkings gerond… En dat is goed nieuws voor automobilisten die elektrisch rijden!

Het ideale moment om te herladen

Een laadpaal in een parking? Dat is de ideale oplossing voor de gebruikers van een 100% elektrische of een hybride wagen. Een accu opladen vraagt immers tijd. U heeft er dus alles bij te winnen om uw wagen te herladen terwijl hij in een van onze parkings staat.

Laadpalen: in welke parkings?

Brussel, Namen, Brugge, Gent, Antwerpen, Luik… Er is altijd een parking met laadpalen bij u in de buurt. U komt heel eenvoudig te weten waar ze staan: die info vindt u online terug in de beschrijving van onze parkings op onze website. Met de filter ‘laadpalen’ kunt u zelfs een opzoeking per stad doen, om er de parkings te vinden waar u uw auto kan laden terwijl hij geparkeerd staat.

 En het tarief?

Uw laadbeurt in een van onze parkings verloopt voordelig en praktisch.

Voordelig: u betaalt slechts 1 cent per minuut laadtijd, met een maximum van 5 euro voor 24 uur laden. Het tarief per minuut begint na deze 24 uur opnieuw te lopen. Zo willen wij een optimale beschikbaarheid van onze laadpalen garanderen.

Praktisch: met uw Pcard+ wordt uw verbruik automatisch geboekt op uw maandelijkse factuur. Uw Pcard+ vergeten? Geen nood: onze laadpalen zijn compatibel met andere abonnementskaarten, zoals Plugsurfing, Blue Corner, EZ Box, New Motion… Uw verbruik zal worden aangerekend op de factuur van uw leverancier.

Een gratis VIP-testrit in een Jaguar I-PACE

Zin in een sensationele testrit met een elektrische auto? Dan hebben wij een leuke verrassing voor u in petto.  Onze Pcard+-klanten worden uitgenodigd voor een VIP-testrit van 24 uur aan het stuur van de schitterende Jaguar I-PACE. U hoeft zich zelfs niet te verplaatsen: de wagen wordt geleverd op het adres van uw keuze… en u krijgt er een lunchbox bovenop!

Interesse? Schrijf nu in en profiteer van het aanbod!