Terug naar het nieuwsoverzicht

Luik : 13e editie van het festival Les Ardentes

03/07/2018

Van 5 tot 8 juli is Luik de gaststad van de 13e editie van het festival Les Ardentes, met een swingend programma. Als u er met de auto naartoe gaat, profiteer dan van ons forfait van 5 euro per dag.

De rapscène scheert momenteel hoge toppen. Les Ardentes kon daar niet aan voorbijgaan. Voor deze dertiende editie staan op het programma van het Luikse festival – met de jaren uitgegroeid tot een van de niet te missen zomerse muziekevents in België – de toppers op het vlak van rap, hiphop, pop en elektronische muziek.

Onder de grote namen van deze editie vermelden we onder meer de levende triphop-legendes uit Groot-Brittannië Massive Attack, de rappers Orelsan, Eddy De Pretto, Damso, Caballero en Jeanjass en MC Solaar met zijn grote comeback, alsook zijn landgenoten van Suprême NTM, de Amerikaanse rapper Wiz Khalifa, de Syrische zanger Omar Souleyman, of ook Angèle, de nieuwe Belgische popsensatie.

Al dat mooie volk komt van 5 tot 8 juli bijeen in het Parc Astrid in Liège - Coronmeuse, vlakbij de snelwegen E25, E40, E313 en E42. Om er naartoe te rijden, volgt u de wegwijzers "HALLES DES FOIRES" de Coronmeuse.

Waar parkeren?

Wij hebben voor u twee parkings ter beschikking in Luik: Cité en Saint-Georges

Neem hiervoor een ticket aan de ingang van één van onze twee luikse parkings. Aan de ingang van het festival, kunt u gerust een “Les Ardentes” voucher aanschaffen. Afspraak hiervoor aan de « Consigne/Info » balie. Valideer vervolgens uw ticket en voucher aan één van onze automatische kassa’s.

Meer inlichtingen: http://www.lesardentes.be/