Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuw: 20% korting met de Pcard+ in Brugge

14/01/2020

Brugge blijft een van de meest geprezen toeristische steden van het land: de musea, de kasseiensteegjes, de boetieks, chocolade, kantwerk, gastronomie, de reien, het Belfort, het Concertgebouw, het Tolhuis… Brugge heeft trekpleisters te over, zowel bij een bezoekje na de middag als op een citytrip van enkele dagen.

De stad heeft daarnaast nog een extra troefkaart in handen: een voordeeltarief voor houders van de Pcard+. U geniet voortaan 20% korting op de basistarieven in 7 parkings van Interparking in de West-Vlaamse hoofdplaats (de 10 Interparkings in Brugge met uitzondering van de parkeergarages Oesterparking, Busparking en Kampeerautoterrein). In totaal telt ons aanbod er meer dan 4.600 parkeerplaatsen.

Maar daar blijft het niet bij. Uw Pcard+ geeft u ook recht op onze exclusieve shop’n’go formule in parking ‘t Zand : met deze speciale formule kunnen automobilisten een eerste uur gratis parkeren als hun auto langer dan een uur in de parking blijft staan. Ideaal voor enkele snelle boodschappen in het Brugse centrum.

In parking ‘t Zand starten trouwens binnenkort uitbreidingswerken. Er komen meer dan 600 extra parkeerplaatsen.

Vind al onze parkeergarages in Brugge hier: www.interparking.be