Terug naar het nieuwsoverzicht

De Pcard+ in Nederland

14/11/2018

De Pcard+ kent geen grenzen. Voortaan wordt uw kaart ook aanvaard in verscheidene parkeergarages van Interparking in Nederland. Als u een bezoek aan Den Haag, Amsterdam, Rotterdam of Groningen plant, neem dan uw kostbare ‘sesam-open-je’ mee. Voortaan kunt u die immers ook gebruiken in prestigieuze parkeergarages als de Markthal in Rotterdam, het IJDock in Amsterdam of het Museumkwartier in Den Haag.

Zo kunt u heel wat voordelen genieten: kortingen tot -30% op het basistarief, een enkel forfait ‘s avonds en uiteraard automatische toegang tot de geconnecteerde parkings, waardoor u wachtrijen aan de kassa’s vermijdt.

Interparking sloot tevens samenwerkingsakkoorden met verscheidene mobiliteitspartners in Nederland, om onze Pcard+ -klanten extra voordelen te kunnen aanbieden. Zo geniet u in parking IJDock in Amsterdam een korting van 50% op de huur van een fiets bij het bovenliggende Amsterdam Bike Rent. Zo’n huurfiets blijft vaak het leukste en meest praktische vervoermiddel om de Amsterdamse grachten te verkennen. Uw Pcard+ geeft u ook recht op een korting van 25% op de dienst «Rent A Bob»: dit is een taxidienst die u in alle veiligheid in uw eigen auto naar uw bestemming brengt, bijvoorbeeld als u liever niet zelf rijdt na een etentje in een restaurant.

Plant u een bezoek aan onze noorderburen? Neem dan uw Pcard+ mee.

Ontdek de lijst van parkings die zijn aangesloten op het Pcard+ -netwerk in Nederland, evenals de vele voordelen die u dankzij uw kaart geniet op www.pcard.nl