Terug naar het nieuwsoverzicht

UFODRIVE

12/02/2019

UFODRIVE & INTERPARKING Persbericht – Dinsdag 12 februari 2019 – Brussel

UFODRIVE, de snelste autoverhuurdienst ter wereld, opent zijn allereerste vestiging in het centrum van de stad, in het hart van Europa.
 
Na een geslaagde lancering op verschillende Europese luchthavens, waaronder Brussels Airport, stelt UFODRIVE zijn unieke verhuurdienst van elektrische auto’s nu ook ter beschikking van de stadsbewoners.
Er opent een UFOBay in de Interparking 2 Poorten, op een eersterangs ligging in Brussel.

UFODRIVE staat voor een nieuwe revolutionaire autohuurervaring: het gaat om een volledig mobiele en exclusief elektrische oplossing die eindelijk alle problemen waarmee het huren van een auto gepaard gaat, ineens oplost. 
Het biedt transparante prijzen, een premium klantenervaring en een geavanceerde technologische oplossing: het vereenvoudigt het huren in elk opzicht.

Kers op de taart: de fleet bestaat uitsluitend uit elektrische voertuigen.


Deze dienst zal Brussel (en andere Europese steden) helpen bij de overgang naar vervoermiddelen zonder schadelijke uitstoot, door elektrische wagens voor lange afstanden ter beschikking te stellen in heel Europa.
 
In Brussel kunnen de klanten van UFODRIVE al kiezen uit de sensationele Tesla Model S, de Tesla Model 3, de Hyundai Kona EV en de langverwachte Audi E-Tron (Made in Brussels!).

Wat maakt UFODRIVE anders dan andere autoverhuurbedrijven?
GEDAAN met de verplichte stappen in traditioneel autoverhuur

  • Geen wachtrij aan de verhuurbalie.
  • Geen sleutel: de app is de sleutel.
  • Geen papierwerk: de inspectie van de auto is geïntegreerd in de app.
  • Geen verwarrende verzekeringsopties: de verzekering is inbegrepen in de dagprijs.
  • Geen brandstofopties: gratis herladen is inbegrepen in de dagprijs.
  • Een enkele dagprijs.
  • Goed gelegen ophaalpunten met schitterende elektrische wagens voor lange afstanden.  

“Dankzij onze zelfbediening waarin de verzekering inbegrepen is, het feit dat er geen brandstof aan te pas komt noch andere extra’s die meestal worden toegevoegd aan de dagelijkse huurprijs, bieden we de beste prijs/kwaliteitverhouding van de hele concurrentie overal in Europa.” De prijzen zijn competitief: vanaf 59€/dag voor de huur van meerdere dagen voor de Hyundai Kona EV, of vanaf 119€/dag voor de Tesla Model S. “De reacties van de klanten vandaag zijn heel positief”, aldus Aidan McClean, de CEO van UFODRIVE“Klanten waarderen de snelle digitale ervaring en de efficiëntie van het “Arrive&Drive” concept”.


“We kunnen niet nog meer vervuilende wagens aan het verkeer toevoegen. Met de elektrische auto’s hoeven onze klanten zich geen zorgen te maken over brandstof. Voor ze vertrekken, geven we alle informatie over hoe en waar ze de wagens kunnen opladen, over de manier waarop ze moeten rijden en de auto gebruiken, enzovoort. Bovendien waken we 24/24 en 7/7 over het batterijniveau van de auto’s, zodat we proactief advies kunnen geven.”
 

UFODRIVE & INTERPARKING
Interparking is een van de voornaamste spelers op de Europese parkeermarkt en heeft een trouwe clientèle in de grootste Europese steden. Dit partnerschap met UFODRIVE kadert in een strategie die een vernieuwend gamma vervoeroplossingen moet leveren en aldus de stedelijke uitdagingen aangaan om het milieu te vrijwaren dankzij een verantwoord bedrijfsbeleid.

Na een geslaagde lancering op de luchthaven van Brussel, op de P1 VIP parking van Interparking, is de Interparking 2 Poorten een logisch vervolg. Roland Cracco, CEO van Interparking, legt uit:
“Het efficiënte beheer van de middelen staat centraal in onze bedrijfscultuur. Het is in die context dat Interparking de eerste parkinguitbater met een neutraal CO²- certificaat is.
Bij Interparking moedigen we ecologische vervoermiddelen aan door geschikte zones voor gedeelde voertuigen te ontwikkelen en door oplaadpunten voor elektrische wagens te voorzien. Dit partnerschap met UFODRIVE is een onderdeel van onze missie om mobiliteit en milieu positief te beïnvloeden.”
 

UFODRIVE is klaar voor de lancering van zijn Europees en Amerikaans expansieplan, met Brussel als Europese hoofdstad met de eerste vestiging in het stadscentrum. Binnenkort worden nieuwe vestigingen aangekondigd.

 

Voor meer informatie check UFODRIVE.COM