Terug naar het nieuwsoverzicht

UfoDrive

10/09/2018
Het «premium» dienstenaanbod in parking P1 VIP van Brussels Airport blijft uitbreiden. Vanaf midden september kunt u er uw gehuurde Tesla S oppikken na ontgrendeling met een klik op uw smartphone.

Deze eerste 100% digitale, 100% elektrische autohuuroplossing zal u het leven heel wat gemakkelijker maken. Geen file, geen verhuurkantoor, … Met UfoDrive heeft u alles zelf in handen.

Bij uw aankomst in de luchthaven een auto nodig voor enkele uren of dagen? Reserveer rechtstreeks uw Tesla S via de app UfoDrive. Begeef u bij aankomst in de P1 VIP parking naar de Desk waar u uw identiteitsdocumenten aan ons team zult laten zien. Zodra deze modaliteit is gerealiseerd, mag u de toegewijde ruimte bereiken waar 5 Tesla S beschikbaar zijn. Voer in uw app de nummerplaat van het aan u toegewezen voertuig in, controleer de staat van het voertuig en ontgrendel het door validatie van het contract op uw smartphone. Er rest u alleen nog te genieten van het Tesla-moment.

Parking P1 VIP van Brussels Airport is zonder twijfel de topparking van Interparking: elegant design, halfautomatische ingang en uitgang, diensten à la carte, carwash «de luxe», voituriers, enz. Ze bevindt zich vlakbij de vertrekhal en er is aan alles gedacht om u een buitengewone ervaring aan te bieden.

Om uw plaats te reserveren voordat u afreist vanuit Brussels Airport of om de verschillende aanbiedingen en tarieven te vergelijken, kunt u terecht op onze website

Meer info : http://www.ufodrive.com/