Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuwe handcarwash in parking Meir

17/12/2019

Op 16 december gaat een nieuwe handcarwash open in parking Meir te Antwerpen. Een uitstekende manier om tijd te winnen: terwijl uw auto bij Interparking geparkeerd is, wordt hij door onze specialisten grondig schoonmgemaakt. Wanneer u uw wagen komt oppikken, blinkt hij als nieuw!

We hanteren verscheidene tariefformules op basis van de grootte van de wagen (S, M of L) en het gekozen schoonmaakprogramma (binnen, buiten of allebei). Voor reiniging binnen of buiten gaan de tarieven van 20 tot 30 euro, afhankelijk van de grootte van de wagen. Voor een complete reiniging (binnen en buiten) betaalt u 35 tot 45 euro.

Wij bieden ook verschillende packages aan. Enerzijds is er de « deep cleaning package », om uw wagen opnieuw in showroomconditie te brengen. Een echte must als u uw huur- of leasingwagen terug moet geven: grondige reiniging van stoffen zetels, behandeling van leder, enz. De « deep cleaning package » is mogelijk vanaf 95 euro of 140 euro als het schoonmaken langer dan 2 uur duurt. (buitenwas inbegrepen)

Daarnaast biedt de « car shine package » u een speciale behandeling van de carrosserie op basis van wax. Met behulp van aangepaste toestellen laten we uw auto optimaal blinken. Het tarief van deze package ligt tussen 75 en 85 euro, afhankelijk van de grootte van uw auto (binnen en buitenwas inbegrepen)

Hoe uw carwash reserveren?

Gezien het groeiende succes van onze handcarwashes in Brussel (2 Portes – Stephanie Louise) & Zaventem (Lock & P1 VIP) raden wij u aan om uw carwash vooraf te reserveren. Bezoek onze website https://carwash.interparking.be/ voor meer informatie en ook uw reservatie.

Uw Pcard+ geeft u recht op 20% korting op de klassieke binnen-en buitenwasbeurten. Indien u nog geen Pcard+ heeft krijgt u 1 uur gratis op uw parking ticket.

Meer info over parking Meir in Antwerpen: https://www.interparking.be/nl-BE/find-parking/Meir/

Belgische Beroepsvereniging voor voertuigreinigen

Net zoals alle andere carwashstations van Interparking heeft de handcarwash Meir ook het BBVR keurmerk gekregen.

Hiermee wenst Interparking zich ertoe te verbinden om op een duurzame en milieubewuste manier auto’s te wassen. Ook streeft een Keurmerk Carwash ernaar om een aangename omgeving voor de klant en zijn voertuig na te streven